28.6.2014

Lomakuulumisia

IMG_4030a
IMG_4031a
IMG_4033a

Lomaa on takana jo viikko. Miten nopeasti viikkokin on menny? Apua! Alkuviikko alkoi rauhaisasti kotosalla keräillen voimia. Tiistaina suunnattiin siskon kanssa shoppailukierrokselle Jumboon, josta mukaan löytyi alusvaatteita, kauan etsitty spagettiolkain toppi ja monta paria sukkia. Tarkoitus oli löytää sopivat Niken mustat Roshe Runit, mutta eipä täällä pääkaupunkiseudulla enää pieniä kokoja ollut jäljellä. :( Näitä kenkiä oon ettinyt jo kauan joka paikasta, mukaanlukien nettikaupoista. Onneksi samana iltana tärppäsi ja kengät ovat tulossa minulle!

Keskiviikkona alkoi tämän paikkakunnan suurin tapahtuma: Puistoblues. Sielä tuli keskiviikkona ja torstaina kierreltyä Waldo mukana. Waldo oli oikein reipas, vaikka vähän pelottikin. Eilen oli myös tarkoitus käydä kiertämässä bluessit läpi, syömässä pulled pork hampparit ja metrilakuja, mutta jumalaton vesisade pakotti jäämään kotiin. Kyllä harmitti. Ilta menikin Greyn anatomiaa katsellessa.

Tänään ollaan saatu nauttia ihanasta kesäsäästä! Palailen tähän päivään paremmin myöhemmin. Tämä auringonpaiste ja lämpö on huomenna jo kuulemma historiaa, kun sadetta on luvattu koko päiväksi...

Joko teilläkin on kesäloma? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)